Hun savnede et arbejde, som hun var passioneret for. Lysten og nysgerrigheden førte hende til et foredrag om NLP – Neuro Lingvistisk Programmering.

”Jeg gik til et foredrag for at høre, hvad det egentlig drejede sig om. Det gav mig modet til at ændre min jobsituation. Min mand bakkede mig op, og jeg sagde mit ellers rigtig gode job som bankrådgiver op,” fortæller hun.

I løbet af NLP-uddannelsen har Luise Løt fået øjnene op for, hvordan man blandt andet kan ændre sit tankemønster, og kombinationen af hendes økonomibaggrund og videreuddannelsen i NLP viste sig at være rigtig god.

”Det giver god mening at få nogle bløde værdier ind i den økonomiske tankegang, så jeg bruger de redskaber, jeg har med mig fra NLP-uddannelsen, i mit nuværende arbejde som selvstændig coach og NLP underviser - og ikke mindst som konsulent i Jobcenteret i Aalborg Kommune, hvor jeg arbejder med både coaching og økonomi,” siger hun og tilføjer, at mange mennesker drømmer om noget andet, end det de laver.

Hun er et eksempel på, at det aldrig er for sent at ændre retning, men fordi det har været rigtigt for Luise, er det ikke nødvendigvis rigtigt for alle andre. Det vigtigste er at finde sin egen vej, understreger hun.