Hvordan fungerer NLP som redskab?

NLP fokuserer på, at du udover at 'forstå' dit problem faktisk kan mærke forskel i dine følelser og reaktioner! NLP arbejder med måden, vi sanser og kommunikerer med os selv/ vores omgivelser på. Man kan sige, NLP kigger på de byggeklodser, vi skaber vores tanker og følelser ud fra, og dels lader os justere på selve klodserne, dels stable dem på nye måder, så vi bedre kan bygge det liv, vi ønsker.

Hvornår er hypnoterapi velegnet? 

Hypnoterapi egner sig til alle områder, som involverer det ubevidste, og hvor der er fastlåste tanke-/ handlemønstre: temaer som angst, spisning, selvværd, jalousi, traumer, fobier eller negative tanker og selvbilleder. Hypnosen skaber adgang til de lag, vi ikke kan styre med vores vilje, og er en effektiv genvej til at ændre uønskede tanker, følelser og reaktioner, som man ellers er 'kørt fast i'."

Hvordan adskiller Mentaltræning sig som metode?

Mentaltræning adskiller sig ved netop at være træning frem for terapi, så du kan gøre det selv! Samtidigt er det let for alle, fordi du bliver guidet! Forestil dig et redskab, hvor du let og behageligt træner dig til et stærkt og sundt sind, og samtidig arbejder målrettet på at nå dine personlige mål – helt selv - ved at slappe af 15 min. dagligt. Positiv forebyggelse lige så meget som behandling.