CBB mobilt bredbånd

Med CBB mobilt bredbånd er du helt fri og kan være online i det meste af landet. Med dit SIM-kort fra CBB vælger du selv hvilken enhed, du vil benytte, når du er online. Hvis din tablet eller PC tillader, at du placerer SIM-kortet direkte i enheden, er det jo det nemmeste. Men du kan også benytte et USB-modem, og du vil have hurtig bredbåndsforbindelse både i sommerhuset og hvor som helst ellers, du opholder dig. Hvis du ønsker det, kan du købe USB-modem hos CBB for 149 kr. i forbindelse med bestilling af abonnement.

Med deres trådløse internet til hjemmet benyttes der 5G netværk og tilbyder høje hastigheder til konkurrencedygtige priser. Den trådløse forbindelse fra CBB til brug hjemme inkluderer hele 1.000 GB data, så selv en familie med stort forbrug vil være dækket ind. Når du er på farten, får du mobilt bredbånd i flere forskellige udgaver alt efter hvor stor mængde data, du har brug for.

CBB mobilt bredbånd tilbydes i tre forskellige abonnementer, afhængigt  af datamængde:

  1. 5 GB, 59 kr. om måneden i abonnement
  2. 30 GB, 99 kr. om måneden i abonnement
  3. 100 GB, 159 kr. om måneden i abonnement

Fælles for de tre abonnementer er, at oprettelse af abonnement er gratis. En anden god detalje er, at der heller ikke er binding på abonnementet. Men for at tegne abonnement på mobilt bredbånd hos CBB er det en betingelse, at du køber en router til 399 kr. Til gengæld hæver routeren hastigheden til hele 300 Mbit/s, og samtidig giver routeren mulighed for Wi-Fi, hvor op til 10 personer kan være online samtidig.

Mindstepris

Priserne på abonnementerne for CBB mobilt bredbånd skal derfor opfattes sådan, at du den første måned betaler prisen for abonnementet, for eksempel det billigste til 59 kr., og dertil lægger du de 399 kr. for routeren. Altså i alt 59 + 399 = 458 kr. Da der ingen binding er, ligger mindsteprisen altså på de 458 kr. Hvis du beslutter at fortsætte med abonnementet, vil du fremover blot betale det månedlige abonnement.

Hastighed

Hastigheden på mobilt bredbånd hos CBB, når du altså ikke bruger routeren stationært, ligger i området mellem 17-71 Mbit/s for download, og på 5-43 Mbit/s for upload. Det store spænd skyldes, at hastigheden afhænger af en række forhold: Hvor opholder du dig i landet, er du i bevægelse i et tog for eksempel, opholder du dig indendørs på et sted med tykke betonmure og så videre. De 71 Mbit/s for download er under optimale forhold, men reelt kan mindre hastighed også sagtens opfylde dine behov.