Få sunde måltidskasser leveret til døren

Måltidskasser leveret til døren gør din hverdag lettere. Vegetariske, økologiske og familievenlige måltider til rimelige priser

Måltidskasser leveret til døren gør din hverdag lettere. Udbydere af måltidskasser findes i så stort antal, og i så bredt sortiment, at du med sikkerhed kan finde noget også for din smag. Måltidskasserne leveres normalt ugentlig, de fleste leverandører leverer overalt i Danmark – på øer dog kun, når de er brofaste. Levering er tit gratis, ved bestilling for et minimumbeløb, læs mere på denne hjemmeside.

Friske råvarer

De fleste måltidskasser leveret til døren indeholder råvarer og en opskrift, hvor du selv skal tilberede måltidet. Mængden af råvarer er tilpasset opskriften samt justeret i forhold til hvor mange personer, der skal spise med. På den måde undgås madspild, hvilket er en af fordelene ved måltidskasserne generelt. En anden fordel er, at du slipper for dels at skulle spekulere over menuen, dels undgår du at skulle i supermarkedet.

Færdiglavet mad til opvarmning

Der findes også måltidskasser med færdiglavede middagsretter, som blot skal opvarmes. Dette koncept minder da om at bestille for eksempel en pizza til levering ved døren. Men forskellen mellem måltidskasser og ‘fast food’ er netop især, at måltidskasserne indeholder sund og varieret kost. Og hos de forskellige leverandører af måltidskasser kan du tilpasse menuerne, så de konkret lever op til dine specifikke krav.

Enormt udvalg

Dette betyder, at du blandt leverandører af måltidskasser kan finde næsten enhver type måltider. Skal det være vegansk, vegetarisk, økologisk, masser af fisk, ingen fisk, stærkt krydret, uden krydderier, typisk dansk, vildt eksotisk, specielt for børnene, særligt for ældre mennesker? Du kan finde det hele, og vælge det antal kuverter, der passer til jeres husstand, og til det antal dage, hvor det passer jer at få maden leveret.

Vælg selv menuen

De fleste leverandører af måltidskasser tilbyder en høj grad af fleksibilitet. Mange steder kan du selv sammensætte ugens menu, hvor du vælger mellem et stort antal middagsretter. På den måde kan du fokusere på de ting, der er vigtigst for dig i forhold til middagsmaden: Økologi, vegetarisk kost, børnevenlig mad, og ikke mindst hvis du ønsker at undgå bestemte ingredienser, for eksempel gluten og laktose.

Sund og varieret kost

Stort set alle måltidskasser leveret til døren indeholder sund og varieret kost. Hele konceptet med at levere måltidskasser drejer sig grundlæggende om at tilbyde danskerne ordentlig mad, der hurtigt og nemt kan stilles på middagsbordet. Ingen leverandør kan klare sig på dette marked, hvis maden ikke er sund. Derfor sammensættes måltiderne generelt efter gældende ernæringsforskrifter, altid varieret.

Slankemad og fitness

I forlængelse af dette kan du derfor også få fitness måltidskasser leveret til døren, der er sammensat specielt som slankemad og særligt til dig, der dyrker fitness og vil styrke din krop. Nogle leverandører tilbyder komplette måltidskasser, hvor du får alle dagens måltider, inklusive mellemmåltid, leveret til alle ugens dage.