Sådan køber du Maanesten smykker på Ønskeskyen.dk

Maanesten skaber trendsættende smykker i originalt dansk design. Brandet står for smykker i høj kvalitet, i stort sortiment, og til fornuftige priser. Det særlige ved konceptet hos Maanesten er, at smykkerne designes i Danmark, men fremstilles i Indien. Denne kombination har vist sig ideel på flere måder, dels fordi omkostningerne til produktion holdes nede, dels fordi designet fremstår som en unik blanding af skandinavisk stil og indisk håndværk.

Tradition og trends

Samtidig er smykkerne et fint miks af tradition og trends. Smykkerne følger tidens strømninger, men har tillige et strejf af Indien. Du ser sjælen også i håndværket. Det er faktisk enestående, hvad Maanesten tilbyder. Unikke smykker med stor sans for detaljen, hvor du får høj kvalitet til rimelig pris.

Bredt sortiment

Smykkerne findes i bredt sortiment, hvor du finde både ringe, halskæder, øreringe, armsmykker og mere til. Det unikke design har også den særlige evne, at det klassiske består side om side med det moderne og trendy. Smykkerne vækker opmærksomhed, også fordi der virkelig er lagt arbejde i detaljen. Samtidig er stilen holdbar, det er elegant og smukt, i dette øjeblik og langt ud i fremtiden.

Sølv og guld

Smykkerne er af høj kvalitet, og kvaliteten sikres blandt andet ved, at der anvendes gode materialer. I fremstillingen anvendes sterling sølv 925, hvor sølvets overflade er den naturlige, uden behandling. Nogle smykker forgyldes, så sølvet påføres 18 karat guld. Halvædelstene bruges i en del smykker.

Garanti for ædle metaller

Brandet overholder de danske love vedrørende brug af metaller som nikkel, kviksølv, bly og cadmium. Desuden kontrolleres virksomheden af den såkaldte ‘ædelmetalkontrol’, der sikrer, at varerne faktisk er lavet af de angivne materialer. Maanesten er registreret importør og forhandler af smykker og smykkedele udført i ædle metaller.

Rimelige priser

Eftersom håndværket i fremstillingen af smykkerne udføre i Indien, mere konkret i byen Jaipur, kan omkostningerne til produktion holdes nede. Dette kommer selvfølgelig dig til gode som kunde. Du kan her erhverve dig fantastiske smykker til klart favorable priser. Og i Indien er de også glade for aftalen.

Opskrift på succes

Smykkerne fra Maanesten er både moderne og tidløse, klassiske og trendy. Den slags miks er gerne opskriften på succes. På lignende måde appellerer smykkerne meget bredt, men du får stadig et smykke, der virker som om, det er lavet til lige netop dig. Der er noget unik ved udtrykket.

Virksomheden drives af smykkedesigner Lotte Venø Callesen, der gennem de seneste godt 15 år har etableret sig med succes på det danske marked. Maanesten har butikker over det meste af Danmark, og smykkerne forhandles flere steder online, for eksempel på deres eget site.

Til piger og kvinder

Bredden i sortimentet drejer sig også om, at designet appellerer til såvel unge som ældre. Både piger og kvinder kan finde deres yndlingssmykker her. Maanesten henvender sig til meget klart til den feminine del af befolkningen. Hvilket selvfølgelig ikke forhindrer mænd i at være med. Om ikke for andet så for at finde den helt rigtige gave til den helt rigtige pige. Priserne er som sagt til at have med at gøre.